keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Nomen est omen

Juuri nyt olen kiinnostunut Annie Oakleysta. Seuraavista syistä: pidän aseista ja pidän vahvoista naisista, jotka uskaltavat olla erilaisia. Jotka valloittavat "miehistä" maailmaa, jota kylläkin on aina vain vähemmän valloitettavaksi.

Annie Oakley oli pieni nainen (152 cm) ja eli aikakaudella, jolloin naisen kuului saada lapsia, ei olla maailmankuulu ampuja. Ja silti hän oli juuri sitä.

Tässä muutama sitaatti:

"I ain't afraid to love a man. I ain't afraid to shoot him either."

 "I would like to see every woman know how to handle firearms as naturally as they know how to handle babies."

"When a man hits a target they call him a marksman. When I hit a traget, they call it a trick. Never did like that much."

3 kommenttia:

  1. Hei ja hyvää uutta vuotta! Olemme tulossa Berliiniin pääsiäisenä viikoksi alle 2-vuotiaan lapsen kanssa. Mitä asuinpaikkaa suosittelisit meille? Mieheni on viehtynyt Friedrichshainista ja minä Prenzlauer bergistä. Pidämme graffiteista, pikku putiikeista, kahviloista, ruoasta, taiteesta, kaikesta kauniista. Emme biletyksestä, mutta rennosta meiningistä. Jos sinulla on antaa meille vinkkejä, olisimme kiitollisia :) t. Katriina

    VastaaPoista
  2. Hei! Ja kiitos yhteydenotosta. En osaa suositella hotelleja tai hostelleja. Tiedän vain, että ystäväni, jotka matkustavat lasten kanssa, vuokraavat usein kämpän esim just viikoksi joltain asunnonvaihtosivuilta. Suosittelisin teille WARSCHSAUER STRASSEN aluetta Oberbaumbrücke-sillan läheltä. Tämä silta yhdistää Friedrichshainin ja Kreuzbergin ihanimmat alueet ja Warschauerstrasselta on hyvät yhteydet junalla Alexanderplatzille (ja sieltä Prenzlauerbergiin). Kreuzberg on nykyisin se MUST-juttu. Ja kuulostatte siltä, että tykkäisitte siitä alueesta varmasti. Friedrichshainissa tietty Boxhagener Platz ja -Strasse. Prenzlauer Bergissä Kastanienallee on ihanin, mutten suosittele ottamaan kämppää tai hotellia sieltä. Prenzelberg on nykyisin kallista, jopa rikkaiden nuorten/keski-ikäisten aluetta. Se on menettänyt aikaisemman taiteilija-makunsa. MUTTA tiedän, että Suomesta käsin sielläkin voi haistella Berliinin tuoksua erinomaisesti. Onhan se edelleen ihana. Halvemmin voitte varmasti asustella Friedrichshainissa/Kreuzbergissä. Terveisin aurinkoisesta Berliinistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vastauksista! Ajattelimme ottaa asunnon airbnb:n kautta ja otamme vinkkisi huomioon :)

      Poista